Elektronikai hulladék

Az elektronikai hulladékra a rendkívül változatos kémiai összetétel a jellemző. Tartalmaznak értékes, újrahasznosítható fémeket (nemesfémek, réz, alumínium, vas) és káros, a környezetre és az egészségre ártalmas anyagokat (ólom, kadmium, berillium, higany, szerves komponensek). 

 Elektronikai hulladék kezeléseA leselejtezett, használatból kikerült elektromos berendezésekből származó elektronikai hulladék begyűjtését, újrahasznosítását az Európai Unió más tagországaihoz hasonlóan Magyarországon is jogszabályok, rendelkezések szabályozzák.
A begyűjtött és kézi vagy gépi bontással történő előkezelésből származó másodnyersanyagokat a Metalex 2001 Kft. felvásárolja, majd a másodnyersanyagok tisztítás és osztályozás után újrafeldolgozásra kerülnek. Széleskörű partnerkapcsolatainknak köszönhetően a másodnyersanyagokra a világpiaci fémár bázison alapuló legkedvezőbb átvételi árakat tudjuk beszállítóinknak biztosítani.

 Elektronikai hulladék újrahasznosítása

Cégünk valamennyi elektronikai hulladékot érintő EWC kódra rendelkezik begyűjtési engedéllyel. Széleskörű beszállítói partnerkapcsolatainkból fakadóan (kézi és gépi bontók) kedvező átvételi árakat tudunk biztosítani a hulladékká vált, leselejtezett, bontatlan elektromos és elektronikai berendezésekre, melyekre szintén rendelkezünk begyűjtési, szállítási engedéllyel.


Árajánlatkéréseikkel keressék bizalommal elektronikai üzletágvezetőnket:


Balika István
elektronikai hulladék üzletágvezető
mobil: +36 30 4878 848
e-mail: balika.istvan@metalex2001.hu


 

Metalex 2001

- Speciálisan kialakított 19.000 nm-es hulladékátvevő telep
- Képzett szakember gárda
- ISO minősítés
- Környezettudatos működés
- Piacvezető, világpiacot követő színesfém, kábel és elektronikai hulladék átvételi árak
- Ország legnagyobb kábelfeldolgozó üzeme