Színesfém hulladék

Cégünk fő profilja a színesfém hulladékok begyűjtése és nagykereskedelme. Partnereink különböző méretű és forgalmú kisebb és nagyobb hulladékkereskedő cégek az ország egész területéről, továbbá szerződött ipari termelő üzemekkel is kapcsolatban állunk, melyek működése során különböző minőségű hulladékok keletkeznek.

Színesfém hulladék kezeléseVállalatunk kizárólag jogi személyekkel áll kapcsolatban, lakosságtól nem vesz át hulladékot.
Begyűjtésünk csepeli telephelyünkön történik vagy saját konténereink kihelyezésével mi szállítjuk el keletkező hulladékokat partnereinktől. A ki- és beáramló hulladékok mérése 60 tonnás digitális mérlegen zajlik, melynek hitelességét és pontosságát folyamatosan szakemberekkel ellenőriztetjük. A bontásból és termelésből kijövő és telephelyünkre beérkező minden egyes kilogramm anyagot sugárkapun engedünk át, így kizárva az esetleges sugárzó hulladékok bekerülését feldolgozó partnereinkhez.

Működésünk során évente kb. 12.000-15.000 tonna hulladékot gyűjtünk be hazánk területéről, de dolgozunk külföldön termelő gyárakkal is.
A begyűjtött hulladékokat Partnereink igényei szerint készítjük elő szállításra, és további feldolgozásra. Kapcsolatban állunk mind hazai, mind pedig külföldi feldolgozó üzemekkel, de exportálunk ázsiai partnereknek is. Az általunk begyűjtött hulladékok szállítása, és továbbértékesítése során feldolgozó partnereink számára garantáljuk az általuk elvárt minőségi előírások betartását, melyek szem előtt tartása elengedhetetlen része mindennapi tevékenységünknek. A cégünk által begyűjtött hulladékok 100%-a valamilyen újrahasznosítási folyamaton esik át, mellyel jelentősen hozzá járulunk egy zöldebb és környezettudatosabb ipari-, és lakókörnyezethez.

A METALEX 2001 Kft által begyűjtött és forgalmazott színesfém hulladékok:

  • Réz és ötvözetei (Sárgarezek, bronzok) Színesfém hulladék szakszerű kezelése
  • Alumínium és ötvözetei
  • Ólom
  • Ón
  • Horgany és ötvözetei
  • CrNi ötvözetek
  • Különleges fémek (Wolfram, Niobium, Molibdén)
  • Réz- és alumínium erű szigetelt kábel hulladékok


Árajánlatkéréseikkel keressék bizalommal üzletágvezetőnket:

Gilányi Norbert
ügyvezető igazgató
mobil: +36 30 9404 870
e-mail: gilanyi.norbert@metalex2001.hu


 

Metalex 2001

- Speciálisan kialakított 19.000 nm-es hulladékátvevő telep
- Képzett szakember gárda
- ISO minősítés
- Környezettudatos működés
- Piacvezető, világpiacot követő színesfém, kábel és elektronikai hulladék átvételi árak
- Ország legnagyobb kábelfeldolgozó üzeme