METALEX 2001 KFT

ISMERJEN MEG MINKET

A Metalex 2001 Kft.  tevékenysége elsősorban különféle minőségű, és összetételű vas- és színesfém hulladékok, nemzetgazdasági szempontból fontos ipari másodnyersanyagok, kohászati alapanyagok átvételére, begyűjtésére (nagy multinacionális ipari termelő cégek hulladékainak kezelésére, ill. alvállalkozók bevonásával komplex hulladék-kezelésre), további feldolgozásra ill. kiszállításra történő előkészítésre (darabolás, tömörítés, ötvözetek szerinti csoportosítás, kábel-feldolgozás, stb.), valamint a fogadóművekhez történő (kohók, kisebb-nagyobb öntödék), azok igényeihez folyamatosan igazodó kiszállításra terjed ki.

Ügyfeleink növekvő elvárásának megfelelően cégünk ISO 9001 és ISO14001 minőség- és környezetközpontú irányítási rendszer előírásainak betartásával működik. Valamint rendelkezik az összes ezen tevékenységhez szükséges engedéllyel. Tagjai vagyunk a Fémszövetségnek, a Hulladékasznosítók Országos Egyesületének (HOE). Cégünk 35-40 fő alkalmazottal dolgozik. 2006. évben cégünk által begyűjtött hulladék mennyisége kb 17.000 tonna volt, árbevételünk elérte a 9 milliárd forintot.

MINDENT A KÖRNYEZET VÉDELMÉBEN

 

Vállalatunk filozófiájában a fenntarthatóság és a környezet védelme mindig is kiemelkedő helyet foglalt el, így telephelyünket és mindennapi működésünket is e normák figyelembevételével alakítottuk ki.

R

A vízbázis védelem elsődleges szempontjait figyelembe véve a telep teljes területén vízzáró beton-burkolat került kialakításra, valamint a csapadékvizek összegyűjtése és a szükséges előkezelése is a környezetvédelmi és vízügyi hatóság előírásainak megfelelően folyik.

R

A pormentes kiképzésű út- és térbeton csökkenti a másodlagos felporzásból eredő levegőszennyezést, ennek kedvező hatását a telep területén és közvetlen környezetében kialakított zöldterület még hatékonyabbá teszi.

R

A külföldi fogadóművek, exportpiacok megtartásához, bővítéséhez vevői elvárásként EN ISO 9001:2008, EN ISO 14001:2004 és az OHSAS 18001:2007 szabvány szerinti minőség- és környezetirányítási rendszer kiépítése.

R

A telep monitoring rendszere a KF előírása szerint készült (figyelőkút+liziméter), eredmények negyedévenkénti jelentés a felügyelőségnek.

R

A kiszállítás részben közúton, megfelelően kialakított, ADR vizsgával rendelkező tehergépjárművekkel.

 

R

Főállású környezetvédelmi szakember alkalmazása.

TÖLTSE LE AKTUÁLIS ÁRLISTÁNKAT

Érvényes: 2024.07.08-tól visszavonásig

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Amennyiben kérdése lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

NYITVATARTÁS:

Hétfő – Csütörtök: 7:00 – 15:30
Péntek: 7:00 – 12:30

 

ÍRJON NEKÜNK ÜZENETET

Metalex Kft

Vas-, Színesfém-, Elektronikai hulladék kereskedelem
Telep: 1214 Budapest, Rózsa u. 17.
T : (+36 1) 277 0572, 277 0355
www.metalex2001.hu